«Shop the look» – Kjøp stilen

Hei 🙂 Her har vi satt sammen noen av klærne våre som forslag til fine antrekk.

Blå strikkegenser med hals er er en god og varm strikkegenser som du helst ikke vil ta av i vinterkulda. En behagelig og god genser i en nydelig blåfarge, som er tøff til både bukse og skjørt. Fås i Onesize. 

Dette antrekket er både trendy og veldig behagelig på. Silkeskjørt er veldig trendy for tiden og har strikk i livet og faller mykt med vidde nederst. Vidden nederst gir en velig fin silhuett og det gir et inntrykk av lengde. Et veldig anvendelig skjørt som du kan style både med genser og bluser. Her har vi stylet med en grov herlig genser og tøffe cowboystøvler fra Marta du Chateau.


Lang Strikkejakke varmer godt og matcher flott til både bukser og skjørt. Strikket i myk kvalitet som inneholder ull og alpakka. Lang Strikkejakke har store lommer, men ingen knapper. Dansk design fra Copenhagen Lux som er produsert i Italia. 

Et stilig og tøft antrekk i en klassisk stil som kler de fleste. Cargobukse i dongeri passer til det meste. En hvit bluse eller skjorte er alltid et must i skapet. Denne hvite blusen er fra Martha du Chateau som vi også har i sort.


Dette antrekket vil du elske å ha i garderoben. Behagelig bukse med strikk i livet og linbluse som ikke strammer. Kan det bli bedre. Perfekt som festantrekk! Her kan du leke deg med tilbehøret med store smykker eller ørepynt, eller det du føler passer din stil.

Hvit topp og sort bluse er alltid lurt å ha i garderoben da det kan mixes med det meste. Cargobuksen har lommer på lår er i viskose, nylon og elastikk noe som gjør at den sitter godt og behagelig. Den hvite toppen er i bomull og elastin med volanger i bomullsblonder. smykket har vi i tre farger.


Et sporty og tøft antrekk! Buksen i polyester og elastin er inspirert av sport og 80-tallet. Den har strikk og snøring i livet. Veldig behagelig bukse som passer både til trening og en kveld med venner. Her kan du variere i topper og skjorter.


Jakke Crochet i fransk bohemstil i bomull. Gjør det lille ekstra for dine antrekk. Jakke Crochet er i Beige. På bildet ser du jakken sammen med Shorts i Crochet.

Et lekkert, stilig og trendy antrekk som også gir flere muligheter til å blande med det du allerede har i garderoben din. Jakken i crochet kan brukes til både bukse, kjole og skjørt.


Kledelig og behagelig linbukse med strikk i livet og et bånd til å stramme. En røff bukse med lommer. Denne er Onesize. Passer veldig fint til rosa bluse eller hvit linjakke som her.

Et lekkert antrekk som også gir flere muligheter til å blande med det du allerede har i garderoben din. Hvit linkjole har knapper i front og kan derfor godt brukes som jakke.


Skjørt i OneSize som sitter veldig fint og gir vidde nederst ved leggen. Skjørtet er i 100 % viskose og gir en silkeaktig effekt. Finnes hos oss i to farger Marine og lime.

Dette er en flatterende kombinasjon som garantert vil gi mange komplimenter. Et stilig antrekk med et skjørt som har vidde nede noe som gir en lengre og slank silhuett. Ikke minst elegant. Både med skjørt og topp an du leke med tilbehøret. eksempel noen lekre sko, liten veske, eller smykker. Antrekket har vi også i lime farge.


Skjørt i marine som sitter veldig fint og gir vidde nederst ved leggen. Skjørtet er i 100 % viskose og gir en silkeaktig effekt. Finnes hos oss i to farger Marine og lime.

En blandet og balansert «look» med skjørt og genser Et enkelt, men elegant antrekk, casual og stilig. Skjørt og en strikke-genser skaper en ny stil, sporty og elegant. En garantert vinner.


Denne linbuksen vil du elske. Linbukse med elastisk belte. Veldig behagelig bukse med svake striper og lommer. Her sammen med nydelig topp hos vikenide.no

En nøytral «look» som passer til mange anledninger. Sommerlig, men ikke for dristig. Et kalssisk antrekk. En lekker bomullstopp i vakker mønster med en lys brun/beige linbukse med svake striper. Et belte følger med buksen. Et lett og sommerlig antrekk som du bare må bli glad i.


Lekker rosa bluse Briefly fra Det franske merket. Blusen er i lett stoff med volanger på ermene som gjør det lille ekstra. Finnes også i limegrønnRosa bluse Briefly.  Onesize.

Denne blusen gir en lett «look» . Klassisk og sommerlig. En favoritt hos mange. Hvit lin-bukse og en lekker bluse fra Frankrike. Blusen ser bra ut både til skjørt og bukse. Blusen som har volanger på ermene finnes også i lime grønn.


Handlekurv
Skroll til toppen